Veseli: Nuk ka patriotizëm më të madh se sa të votohet demarkacioni

Veseli: Nuk ka patriotizëm më të madh se sa të votohet demarkacioni

Kryetari i Kuvendit Kadri Veseli pasi që shtyu seancën tha se qytetarët duhet dhe do të lëvizin lirshëm brenda këtij viti.

Veseli tha se janë në  rrugë shumë të mirë të arrihet konsensusi të janë  unik në seancën per demarkacionin.

“Duam që deri të mërkurën demarkacioni të përfundojë. Jemi në rrugë të mirë. Thërras çdo deputet që e do shtetin e vet. Nuk ka patriotizem me të madh se sa me konsensus të plotë pozitë dhe opozitë më votu  demarkacionin, t’i hapim perspektivë vendit. Të gjithë jemi patriot e duam Kosovën por duhet të lëvizim lirshëm. Gjithë përpjekja ime sot është arritja e një konsensusi nacional. Të jemi unik në senacë”, tha Veseli.