Kuvendi i Maqedonisë sot do të jetë i hapur

Kuvendi i Maqedonisë sot do të jetë i hapur

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot do të jetë i hapur për të gjithë qytetarët e Maqedonisë.

Vizitorët do të kenë mundësi të shohin brendësinë e ndërtesës si monument i rëndësishëm historik i shtetësisë së Maqedonisë dhe do të marrin përgjigje rreth pyetjeve të tyre.
 

Në Kuvend do të hynë vetëm qytetarët të cilët paraprakisht janë paraqitur përmes celularit apo emailit tek shërbimet parlamentare. Kuvendi i Maqedonisë është i hapur për vizitë çdo të premte të fundit të muajit.