Dollari amerikan shënoi rritje

Dollari amerikan shënoi rritje

Dollari amerikan shënoi rritje mëngjesin e ditës së sotme kundrejt jenit. Ai u rrit me 0.1 për qind në 106.91 dollarë amerikanë për jen.

Ndërsa monedha euro sëhnoi rënie mëngjesin e ditës së sotme, duke rënë me 0.4 për qind dhe duke u këmbyer me 1.2303 euro për dollarë amerikanë. Gjatë gjithë kësaj jave kjo monedhë humbi rreth 0.75 për qind, duke lënë pas kështu nivelin e saj të lartë ku u kmëbye me 1.2556 euro për dollarë amerikanë.