Fillon Protesta për rastet e montuara politike në Shkup

Fillon Protesta për rastet e montuara politike në Shkup

Pra pak çastesh ka filluar protesta në shenjë revolte kundër të gjithë proceseve të montuara politike, ndaj shqiptarëve

Sipas Organizatorëve këto procese kanë qenë të montuara që nga viti 2001.

Protesta po mbahet në Shkup në “Sheshin Gjergj Kastriot Skenderbeu”.

Sipas organizatorëve të njëjtit kërkojnë rigjykim për rastin ,, Alfa”,, Lagja e Trimave”dhe shumë raste të tjera.

Moto e protestës: E vërteta në shesh, në burg dergjen njerëz-prindër të pafajshëm./Medial.mk