Disa persona akuzohen për dhunën ndaj të miturës

Disa persona akuzohen për dhunën ndaj të miturës

Ministria e punës dhe politikës sociale do të ngrisë padi penale kundër 11 personave të angazhuarpër vajzën e dhunuar në shtëpinë e përkujdesit ’25 Maji’ nga periudha 2012-2017.

Ndërkaq inspektorët kanë ngritur 12 inicijativa për procedura diciplinore kundër personave pëegjegjës.