Digjet një pleme në Drenas

Digjet një pleme në Drenas

Në Drenas një objek që shërben për ushqim të bagëtive ngjitur me një shtëpi është kapluar nga zjarri.

Nuk dihen shkaqet e zjarrit por supozohet se kjo ka ndodhur për shkak të rrymës.

Në momentin e rënies së zjarrit në shtëpi nuk ishte askush. 

Nuk raportohet për të lënduar ndërkohë që policia dhe zjarrfikësit kanë dal në vendin e ngjarjes. Këta të fundit ia kanë arritur ta fikin zjarrin.


MË SHUME NGA Nacionale