Shënohet 19 vjetori i "Betejës së Ivajës"

Shënohet 19 vjetori i "Betejës së Ivajës"

OVL-UÇK, dega në Kaçanik, shënon 19 vjetorin e Betejës së 8 marsit 1999 në Ivajë, komuna e Kaçanikut dhe rënies heroike të dëshmorëve: Osman Luma, Qani Luma, Raif Koraqi dhe Murat Lika.

.