Shprehitë e një çifti të lumtur

Shprehitë e një çifti të lumtur

Marrëdhënia e shëndetshme në një çift nuk duhet të karakterizohet domosdoshmërisht pa konflikte.

Përkundrazi, çiftet më të lumtura dhe me jetëgjatësinë më të madhe duhet të dijnë të përballen me konfliktet me shumë maturi dhe janë të përkushtuar që të rriten në të njejtën kohë edhe si personalitet edhe si partner.

Më poshtë po ju sjellim disa nga veçoritë e një çifti të lumtur.

Ata komplimentojnë partnerin në sy të njerëzve të tjerë

 

Gjejnë gjithmonë kohë për njëri-tjetrin, pavarësisht se sa të zënë e kanë agjendën

Qeshin shpesh dhe shumë

Vlerësojnë kualitetet pozitive të partnerit, në vend që të vënë në pah ato negative

Vazhdimisht e vendosin veten në pozitën e partnerit

I tregojnë gjithmonë burrit/gruas kur do të jenë në shtëpi

Nuk ndalojnë asnjëherë së flirtuari

Falin dhe ecin tutje, në vend që të mbajnë inate