Tre gishtërinjtë e Kate Middleton janë të së njëjtës gjatësi!

Tre gishtërinjtë e Kate Middleton janë të së njëjtës gjatësi!

Si një nga gratë më të fotografuara në botë, çdo veshje dhe aksesor i Dukeshës së Kembrixhit, Kate Middleton, shqyrtohet.

Por kësaj radhe janë duart e saj të cilat kanë rënë në sy të paparaciv, e jo për shkak të kremrave që ajo përdor.

Ndërsa ajo ishte për një vizitë në një shkollë fillore në Oxford, fotografitë e shkrepura të 36 vjeçares, tregojnë në mënyrë të pazakontë se tre gishtërinjtë e dorës së saj janë pothuajse të të njëjtës gjatësi.

Gishtat e mesëm të shumicës së njerëzve janë dukshëm më të gjatë dhe dallojnë nga njëri tjetri, por kjo duket se nuk ka ndodhur me Dukeshën e Kembrixhit, Kate Middleton.