21 persona u preken nga helmimi i spiunit rus

21 persona u preken nga helmimi i spiunit rus

Policia britanike ka njoftuar sot se 21 persona kërkuan ndihmë në spital, për shkak të ekspozimit ndaj një agjenti nervor të përdorur në sulmin ndaj ish spiunit rus, Sergei Skripal dhe vajzës së tij, Julia.

Policia njoftoi se vetëm tre persona janë ende në spital, duke u trajtuar për shkak të ekspozimit ndaj agjentit nervor.