Shqyrtohet strategjia shtetërore e ujërave në Kosovë

Shqyrtohet strategjia shtetërore e ujërave në Kosovë

Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis e Planifikim Hapësinor mban mbledhjen e rregullt.

Në këtë mbledhje do të bëhet shqyrtimi në parim i Projektligjit për veprimtaritë hidrometeorologjike dhe shqyrtimi i Strategjisë shtetërore të ujërave në Kosovë 2017-2036.