Statistikat e thonë që po ulët koha e përdoruesve në Facebook

Statistikat e thonë që po ulët koha e përdoruesve në Facebook

Fast Company kishte parashikuar para 1 muaji se ndryshimet e reja të sjellura nga Facebook, siç janë algoritmat e arritjes së lajmeve dhe fotografive dhe ndryshime tjera, do sjellin uljes në përqindjen e përdorimit të platformës Facebook dhe ashtu po ndodh.

Sipas Pivotal ishte vetëm në muajin e fundit që përdorimi gjeneral i platformës ra në shifrat e 4%, e cila është shifër e madhe për vetëm 1 muaj.

Porse, statistikat e reja të lëshuara nga vetë Facebook tregojnë se kjo shifër është mbi 18% dhe vazhdon të jetë në rënie, gjë që e detyron Facebook-un të sjellë ndryshime në të mirë të ruajtjes së popullaritetit të saj.

Nëse ky trend vazhdon, atëherë dihet se kush do fitojë luftën Google-Facebook. Por, kush do jetë zëvendësuesi për kokë i Facebook.