Raportohet për një person të zhdukur

Raportohet për një person të zhdukur

Policia e Kosovës në raportin 24 orësh bën të ditur për një person të zhdukur në Prishtinë.

Sipas Policisë, ankuesi ka raportuar se djali i tij është larguar nga shtëpia më 10 prill dhe nuk është kthyer më.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën “Xhafer Deva” ndërsa njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin.