Dimitrov në Beograd

Dimitrov në Beograd

Ministri i Punëve të Jashtme Nikolla Dimitrov do të merr pjesë në konferencën rajonale me rastin e 10 vjetorit të themelimit të Fondit Evropian për Ballkanin, që do të mbahet sot dhe nesër në Beograd.

Siç informojnë nga MPJ, ministri Dimitrov do të realizojë edhe takime bilaterale me përfaqësues eminent, pjesëmarrës në Konferencë.