Rrahje masive në burg, 7 të vdekur dhe 17 të plagosur

Rrahje masive në burg, 7 të vdekur dhe 17 të plagosur

Të paktën 7 të dënuar janë vrarë dhe 17 të tjerë janë plagosur si rezultat i rrahjes masive që ka ndodhur në një burg me masa të larta sigurie në shtetin federal amerikan, Karolina Jugore.

Rrahja masive shpërtheu në orët e hershme të mëngjesit sipas kohës evropiane, ndërsa u vu nën kontroll disa orë më vonë.