Shfaqen pamjet e Moto G6 Play dhe G6 Plus

Shfaqen pamjet e Moto G6 Play dhe G6 Plus

Jemi vetëm disa orë përpara një lansimi të pritshëm të serisë Moto G6 në Brazil, por njerëzit në Carphone Warehouse nuk mund të mbajnë më shumë emocionet e tyre.

Fotot dhe detajet e Moto G6 Play dhe G6 Plus janë shfaqur në faqen e internetit të shitësit me pakicë në Mbretërinë e Bashkuar, zbuloi Android Police të mërkurën. Faqet u hoqën tashmë kur CNET vizitoi faqen, edhe pse modelet u shfaqën me një kërkim të shpejtë.

Seria Moto G6 pritej kur Motorola tha muajin e kaluar se do të lansojë produkte të reja në prill.

Në të njëjtin muaj, Qendra e Certifikimit të Pajisjeve të Telekomunikacionit të Kinës lëshoi fotografi që me sa duket shfaqin telefonin e ri në të zezë, me një majë dhe anët e lakuara, të përfunduar me një fund të shkëlqyeshëm.