Jeni rritet, euro bie

Jeni rritet, euro bie

Jeni shënoi rritje mëngjesine  ditës së sotme kundrjet dollarit amerikan. Ai avancoi me 0.2 për qind dheu tregtua me 107.56 jen për dollarë amerikanë.

Indeksi i dollarit që e krahason atë me gjashtë prej homologëve më të rëndëishëm u rrit me 0.2 për qind dhe shkoi në nivelin 89.986 .DXY.

Monedha euro ra me 0.1 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u tregtua me 1.233 euro për dollarë amerikanë.

Paundi britanik ra me 0.3 për qind kundrejt dollarit amerikan dhe u tregtua me 1.4044 GBP për USD, njëkohësisht edhe niveli i tij më i dobët në më shumë se dy javët e fundit.

Sterlina humbi pikë kundrejt dollarit amerikan dhe u këmbye me 1.4078 sterlina për dollar amerikanë, duke u distancuar shumë nga niveli i saj më i lartë ku u këmbye me 1.4373 sterlina për dollarë amerikanë.