Prishtina dhe Tirana shënojnë Diten e Tokës

Prishtina dhe Tirana shënojnë Diten e Tokës

Dita e Tokës e cila festohet që në vitet e 70-ta

Dita e Tokës e cila festohet që nga viti 1970, kjo ditë do të shënohet nesër në Prishtinë dhe Tiranë.