Promovohet libër i ri për udhëheqjen e menaxhimin në Arsim

Promovohet libër i ri për udhëheqjen e menaxhimin në Arsim

“Zhvillimi i Udhëhehqjes dhe Menaxhimit në Arsim” është libri i cili do të promovohet të premtën më 11 maj në Prishtinë.

Autor i librit është Tony Bush, kurse redaktor është Ethem Çeku.

Promovimi do të mbahet në Amfiteatrin e Madh të Bibliotekës Kombetarë “Pjetër Bogdani”, duke filluar në orën 11:00.