Ndërprerje e energjisë në disa fshatra të Drenasit

Ndërprerje e energjisë në disa fshatra të Drenasit

KEDS ka njoftuar se gjatë ditës së sotme në Drenas do të ketë ndërpreje emergjente të energjisë.

Reduktimet do të ketë në daljen Shtrobullova prej orës 11:00-11:15 dhe prej orës 14:00-14:15.

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shtrubullova, Krajkova, Domaneku, Baica, Tërdevci dhe Obria. 

Sipas kumtesës dërguar mediave, arsyeja e ndërprerjesa është ndërttimi i ormanit 0.4 kV.-ndërprerje emeregjente.