Djaloshi “Spiderman” regjistron “shëtitjet” e tij në rrokaqiej e vinqa

Djaloshi “Spiderman” regjistron “shëtitjet” e tij në rrokaqiej e vinqa

Me kamera në qafë, Khalid Tenni, “Spiderman”-i i Marokut, regjistron “shëtitjet” e tij në rrokaqiejt, duke u ngjitur në vinça dhe ndërtesa.

Por aftësitë e fundit ishin gati për t’u ndërprerë nga agjentët që e kishin marrë atë për një hajdut, por i riu arriti të shpëtojë nga çatia e ndërtesës në të cilën kishte vendosur të bënte ushtrime si balancues.

“Spiderman”-i nga Rabat ka postuar një video të kompanisë në kanalin e tij “You Tube”: në më pak se një ditë ajo ka marrë me mijëra klikime.

Në video shihen dy burra në uniformë, duke iu afruar djaloshit që e marrin për një kriminel dhe e pyesin atë:

“Çfarë doni të tregoni, që je i aftë të hidhesh poshtë?”.

Siç përcjell gsh, 23-vjeçari i dëgjon dy agjentët, por pastaj me një lëvizje ai i befason dhe ikën mbi çatitë e tij të dashura.

“Unë mund të dukem si ai që bën gjëra të rrezikshme, për mua kjo është vetëm një lojë që më ndihmon ta mbaj zgjuar trurin tim, ndërsa unë stërvitem”, thotë Khalid.