Ide për organizimin e dhomës së fëmijëve

Ide për organizimin e dhomës së fëmijëve

Kudo që hedh këmbët shkel ndonjë makinë të vogël, ndonjë lodër apo dorë kukulle. Lodrat e fëmijëve janë kudo. Ata janë të vegjël dhe duan të luajnë çdo moment të ditës. Edhe kur flejnë duan lodra në krevat.

Këtu hyn pikërisht puna e prindërve dhe aftësia e tyre për të organizuar rrëmujën e të vegjëlve të tyre.

Më poshtë mund të shihni disa ide organizimi që do “t’jua bëjnë jetën më të lehtë”.

enhanced buzz 26224 1413499811 19

enhanced 30633 1413837027 6

enhanced 2698 1413836019 7

4dc4c7235e01b02824c6ca3f4226a2ea