Kapet duhan kontrabandë

Kapet duhan kontrabandë

Njësitë e antikontrabandës kanë ndaluar një automjet VW Kombi e drejtuar nga një shtetas i Kosovës.

Gjatë kontrollit në një automjet janë gjetur produkte të duhanit, dhe menjëherë në bashkëpunim me organet hetuese është kontrolluar edhe shtëpia e vozitësit ku janë gjetur sasi tjera të duhanit.

Gjithsej  produkte të duhanit për të cilat mallra i lartcekuri nuk ka pasur mbulesë dokumentacioni dhe dyshojmë se janë të kontrabanduara.

E tërë sasia është konfiskuar dhe rasti ka vazhduar për kundërvajtje doganore si dhe për hetime të mëtejme.