Këta të famshëm janë të ftuar në dasmën mbretërore

Këta të famshëm janë të ftuar në dasmën mbretërore

Princi Harry dhe Meghan Markle kanë vendosur të thonë “PO” përpara mysafirëve që kanë zgjedhur të jenë pjesë e dasmës së tyre të shtunën në Londër, Angli.

Edhe pse lista e të ftuarve nuk u konfirmua kurrë, ka fjalë se shumë të famshëm do të jenë pjesëmarrës gjatë kësaj ceremonie madhështore.

Më poshtë ua tregojmë disa të famshëm që janë ftuar pasi janë miq të njohur të Princit Harry dhe Meghan Markle.

Priyanka Chopra

The Spice Girls

David & Victoria Beckham

Patrick J Adams

Gabriel Macht

Sarah Rafferty

Serena Williams

Ed Sheeran

Elton John

The Royal Family!