Piktura si të ishin forografi

Piktura si të ishin forografi

Kei Mieno është një artist japonez i lindur në Hiroshima, i cili merret me pikturimin profesionalisht tashmë për dhjetë vjet.

Piktori 33 vjeçar më së shumti përdorë ngjyrat nga vaji për të krijuar kryeveprat e tij.

Së fundmi ai ka ndarë disa nga punimet e tij me ndjekësit e shumtë në Twitter, dhe është fare e lehte të mendoni se janë fotografi. Teknika dhe detajet në këto piktura janë tejet të sakta dhe të japin këtë iluzion.

Postimi i tij ka marrë më shumë se 130k pëlqime tashmë.