Vendet që nuk do të kenë rrymë

Vendet që nuk do të kenë rrymë

KEDS-i, të enjten, ka publikuar orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 26.05.2018  në  NS 110/35/10kV Peja 1 do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Vitomirica(Kodi: 50000010)   nga ora   09:00 - 16:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Katuni i Ri, Instituti Bujqesor, Lagjja Qemanska Vitomiricë, Riki Petrolli, Baliqët, Farma, Domi, Gjeshoviqët, Ozdrimi, Dubova e Madhe, Fierza 5 dhe Dubova e Vogël.

Arsyeja e ndërprerjes: Tërheqja e kabllit bistek 10kV dhe ndërrimi i konzollave të tensionit të mesëm.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 28.05.2018  në  NS 110/10kV Deçani  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Strellci(Kodi: 53000004)   nga ora   10:00 - 14:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Isniqi (një pjesë), Lebush, Strellc i Epërm dhe i Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim traseje dhe ndërrim i shtyllave të kalbura.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

1.

Me 26.05.2018  në  NS 110/10kV Prizreni 3  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012)   nga ora   10:00 - 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja e ndërprerjes: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm dhe bartja e rrjetit.

2.

Më 27.05.2018  në  NS 110/35/10kV Prizreni 1  do te  ndërprehet:

Lp 35 kV Prizren 1- Zhur (Kodi: 300350)   nga ora   09:00 - 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Ujësjellësi, Zhuri, Shkoza, Dobrushta, Milaj, Gorozhubi, Planeja, Vërmica, Kampi Bektel-Enka, Vlashnjë, Poslishtë. Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë, Resturant "Keshtjella","Pompa Benxines Zhuri", Betonjera "Vellazrit e Bashkuar", Billushë "Pompa e Ujit",Vlashna "Fanaj Petroll", Poslishta,  Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri,  Dogana, Gurethyesi Tahiri, Restaurant Gurra, Rest. Mifa Bell, Vermica 3, Rest. Vermica, Restorant Universi, Shkoza 1 dhe Shkoza 2, Gorozhubi, Mile, Plane, Lubovishte, Kukjan, Vranishte, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë, rr. eDëshmorëve, rr.e Restelicës, rr.e Brodit, rr. e Radeshës, KFORI, Motel Meka, "Shtëpia e Kulturës", Radio Sharri, Policia, Kuvendi Komunal, Gjimnazi, Shkolla fillore, Ambullanca e mjeksisë familjare, Gjykata,  Zjarrfik sat, HIT Flores, Zgatari Komerc, Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, N.P.T "Mulliri"  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja, Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala, Rapqa e Ulët, Rapqa e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci ult, Krsteci nalt, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujsjellsi Brezne, Rematex, Frigofood, Fshati Brod, N.P.T "Kuk Comerc"(Motel Argjena), TS- IPKO Brod, TS- Penda HC Dikance, Baqkë, Dikancë, Leshtan, Radesh, Eurokos HC-Dragash, Perllonka I dhe  Perllonka II

Arsyeja e ndërprerjes: Izolimin e kulmit të stabilimentit 35 kV dhe 10 kV në NS 35/10 kV Zhuri.

Vërejtje: Në këtë njoftim për shkyçje është edhe një BRE HC “Eurokosi”.

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Më 27.05.2018  në  NS 35/10kV Dragashi  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobradi (Kodi: 30036008)   nga ora   09:00 - 13:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e sharrit, Zgatar, Zym i sharrit, Afariste: ILVA" Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala.

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 28.05.2018  në  NS 110/10kV Prizreni 3  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Velezha(Kodi: 31000030)   nga ora   10:30 - 15:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shpenadia, Caparc, Novake, Velezha, Sërbicë e epërme, Smaqi, Legjenda, Malësia e Re, Trepetica, afariste: Mullini Rexhep Ukaj, Firma Vesel Rexhaj, Fabrika e lëngjeve Novak.   

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i Lp-it.

2.

Me 26.05.2018  në  NS 110/35/10kV Prizreni 1  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Rahoveci(Kodi: 30000015)   nga ora   10:30 - 15:30 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja e ndërprerjes: Revizion i largpërçuesit.

Prishtina

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

1.

Me 26.05.2018  në  NS 35/10kV Parku i biznesit  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Komorani(Kodi: 16023007)   nga ora   11:00 - 15:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Komorani, Komoran lagjja e Koperatives, Komoran Zogaj, Komoran Ibriqet, Zabel i larte, Ujësjëllsi Prishtina Komoran, Vukovc (një pjesë), Llapushnik (një pjesë) .  

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrrim i shtyllave 12 m.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

1.

Me 26.05.2018  në  NS 35/10kV Ferizaj I  do te  ndërprehet:

Dalja 10 kV Emin Duraku(Kodi: 40040002)   nga ora   09:00 - 17:00 

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin rrugët: Emin Duraku, Gjon Sereqi, objektet banesor Inxhinieringu, Hjarush Beqiri, Vizioni (Qerdhja), Naser Hetemi, Xhemaj Ferati, Seli Palushi.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i kabllove ne trafo kulle dhe rrënimi i trafo kullës.