Çmimet e naftës me rënie

Çmimet e naftës me rënie

Çmimet e naftës kanë shënuan rënie të premten. Treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, ranë me 0.17 për qind dhe u tregtuan me 70.59 dollarë amerikanë për fuçi.

Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar evropiane, Brent, ranë me 0.23 për qind dhe u tregtuan me 78.61 dollarë amerikanë për fuçi.

Indeksi i çmimit të arit ra me 0.1 për qind dhe u tregtua me 1.303.29 dollarë amerikanë për onz.