Basha: Protesta e nesërme është një protestë kombëtare

Basha: Protesta e nesërme është një protestë kombëtare

Lideri i PD-së, Lulzim Bala ka folur për protestën që do të organizohet.

"Protesta e nesërme është një protestë kombëtare. Aty ka vend për secilin shqiptar që kërkon te jetojë me dinjitet dhe jo nën sundimin e krimit, korrupsionit, taksave të larta, izolimit nga Perëndimi. 
Nesër në orën 11.00! Të bashkohemi në Bulevardin Dëshmorët e Kombit!", ka shkruar ai.