Shumë të vdekur nga zjarri në Brazil

Shumë të vdekur nga zjarri në Brazil

Disa njerëz kanë humbur jetën dhe shumë të tjerë janë lënduar në një zjarr që shpërtheu në një institucion korrektues në Brazil.

Zjarri shpërtheu në mëngjesin e sotëm sipas kohës lokale.

Ende nuk dihet numri i saktë i personave që kanë humbur jetën në Institucionin korrektues për të mitur