Hapet ekspozita “Tensione të Dukshme dhe të Fshehta”

Hapet ekspozita “Tensione të Dukshme dhe të Fshehta”

Sot në Galerinë e Ministrisë së Kulturës bëhet hapja e ekspozitës “Tensione të Dukshme dhe të Fshehta” e autores Arjeta Mala.

Kjo ekspozitë me vizatime e cila ndahet në dy cikle, për autoren Arjeta Mala, paraqet gjithashtu dy botë, atë të “macros” dhe të “micros”.