Braktis fëmijët, arrestohet shtetasja e Shqipërisë

Braktis fëmijët, arrestohet shtetasja e Shqipërisë

Policia ka arrestuar një të dyshuar, shtetase e Shqipërisë e cila dyshohet se ka braktisur dhe ka keqtrajtuar fëmijët e saj.

Sipas Policisë ngjarja ka ndodhur në rrugën  “Wesly Clark”, në Prizren  ku janë  identifikuar dy fëmijë-viktima, të cilët ishin duke kërkuar lëmoshë.

Me vendim të prokurorit, e dyshuara pas intervistimit është liruar në procedurë të rregullt.