Justin Bieber dhe Hailey Baldwin të pandashëm në Miami

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin të pandashëm në Miami

Justin Bieber dhe Hailey Baldwin ishin të pandashëm gjatë fundjavës në Miami.

Tre vite pasi modelja dhe këngëtari nxitën thatheshemet mbi një lidhje midis tyre, ata filluan përsëri të 'flirtonin' së bashku në Florida.

Bieber dhe Baldwin morën pjesë në Konferencën e Kishës VOUS të shtunën dhe të dielën, përpara se të bashkoheshin në LIV në Fontainebleau së bashku.

"Sapo arritën në Miami, Justin dhe Hailey qenë së bashku gjatë gjithë kohës,"-tha një burim për E! News.

Çifti është fotografuar duke qënduar në një ballkon së bashku gjatë fundjavës dhe duken shumë afër njëri-tjetrit.