Art me ushqimet për të joshur fëmijët

Art me ushqimet për të joshur fëmijët

Nëse ndonjëherë keni hasur vështirësi me fëmijët ose nipërit tuaj për të ngrënë perimet, atëherë shihni këto ide dhe mos hezitoni të provoni.

Pse të mos i ktheni këto ushqime të mërzitshme në kryevepra artistike duke i bërë ato të duken si personazhet e animuar që fëmijët adhurojnë.

Kjo është ajo që një nënë, Laleh Mohmedi, bëri dhe rezultatet janë absolutisht të mahnitshme.