Si të shpëtoni nga zbokthi i bezdisshëm me ndihmën e një limoni

Si të shpëtoni nga zbokthi i bezdisshëm me ndihmën e një limoni

Limoni është mjeti natyror më i zakonshëm i përdorur kundër zbokthit. Ai balancon pH e kokës dhe shëron kruarjet e shpeshta.

Limoni gjithashtu ndihmon në heqjen e yndyrës së tepërt dhe vajit nga lëkura që redukton përhapjen e majave që shkakton zbokthin

Si ta përdorni:

Aplikoni lëngun e një limoni në rrënjën e flokut.

Mbajeni atë për 35-40 minuta.

Shpëlajeni me ujë të vakët.

Përsëriteni këtë teknikë dy herë në javë.

Ju gjithashtu mund të përdorni kombinimin limon-mjaltë ose limon-ujë.

Kjo metodë do ju ndihmojë ti shpëtoni momenteve të sikletshme si rrjedhojë e zbokthit. Duhet vetëm pak durim!/shija/