Bie bitcoin për shkak të vjedhjes në tregun e aksioneve

Bie bitcoin për shkak të vjedhjes në tregun e aksioneve

Çmimi i bitcoin ra sot në 6.370 dollarë, niveli më i ulët në katër muaj, vetëm pak ditë pasi hakerët vodhën bitcoins nga bursa e Koresë së Jugut për monedha virtuale Coinrail në vlerë 37 milionë dollarë.

Pas zbulimit të vjedhjes, çmimi i bitcoin "u shkri" për 500 dollarë në një orë dhe vazhdoi të binte.