Beyonce me album të ri

Beyonce me album të ri

Çifti i njohur i muzikës Jay-Z dhe Beyonce surprizuan në Londër duke njoftuar se kanë lansuar albumin e ri në shenjë të dashurisë së tyre.

Albumi "Everything is Love” me nëntë këngë është i disponueshëm vetëm përmes platformës së transmetimit muzikor Tidal, bashkëpronar i të cilit është Jay-Z.

Diva e muzikës dhe reperi i njohur njoftuan se albumi i tyre do të dalë në fund të koncertit në Londër, ku ata performuan si pjesë e një turneu në Britani të Madhe, e cila filloi më 6 qershor.

Çifti lëshoi gjithashtu një video të koreografuar me kujdes në Paris për një këngë nga albumi i quajtur "Apeshit".

Në një këngë që ka një titull të vrazhdë Jay-Z kritikon Grammy Awards. Ai kishte nominimet më të mëdha për çmimin këtë shkurt, por ai mbeti pa asnjë.