Fejohet çifti i famshëm

Fejohet çifti i famshëm

Ashley Iaconetti dhe Jared Haibon janë fejuar.

29-vjeçari i propozoi të dashurës të dielën.

Ashley dhe Jared dolën për herë të parë publikisht në muajin mars. Thashethemet për lidhje nisën gjatë vitit 2015, dhe revista People ishte e para që e raportoi këtë gjë.