Meksika-Koreja e Jugut, ja formacionet zyrtare

Meksika-Koreja e Jugut, ja formacionet zyrtare

Meksika-Koreja e Jugut, është sfida e dytë e ditës së dhjetë në Kampionatin Botëror “Rusia 2018”.

Meksika e ka fituar ndeshjen e parë me Gjermaninë dhe vjen në këtë ndeshje si favorite ndërsa Koreja e Jugut ka humbur nga Suedia me rezultat 1-0 .

Formacionet:

Koreja e Jugut: Ço Junu, Huang Hi-Çan, Jang Hyn-So, Ju Se-Jong, Kim Minu, Kim Jong-Gun, Ki Sung-Jong, Li Ja-Sung, Li Jiong, Mun Sen-Min, Son Hung-Min.

Meksika: Alvarez, Çiçarito, Gallardo, Guadrado, Herrera, Lajun, Lozano, Moreno, Oçoa, Salsedo, Karlos Vela.