Mënyra si të kujdeseni për sytë

Mënyra si të kujdeseni për sytë

Çdo gjë që shohim përbëjnë 80% të kujtimeve tona.

Prandaj, është me të vërtetë e rëndësishme që të mbroni sytë dhe për të siguruar që ne shohim gjithçka rreth nesh.

Shumë orë në kompjuter, si dhe tymi i duhanit apo smogu janë të dëmshëm për shëndetin e tyre.

Pra të gjithë ne kemi pasur probleme me sytë të paktën njëherë në jetë.