Analisti Spahiu: Takimi Thaçi-Medvedev sukses për Kosovën e Thaçin

Analisti Spahiu: Takimi Thaçi-Medvedev sukses për Kosovën e Thaçin

Analisti politik, Nexhmedin Spahiu, e ka vlerësuar të suksesshëm takimin e presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, me kryeministrin e Rusisë, Dmitry Medvedev.

"Takimi Thaçi - Medvedev sado në margjina të një eventi sado që të jetë kortezi, është një sukses i madh për Kosovën dhe për Thaçin personalisht", ka shkruar ai.