Skender Gojani i bashkohet Nismës

Skender Gojani i bashkohet Nismës

Nismës Socialdemokrate të mërkurën i është bashkuar prof. ass. dr. Skender Gojani. Mirëseardhje në Nisma Socialdemokrate, Gojanit i kanë uruar kryetari i Këshillit Kombëtar të Nismës, Jakup Krasniqi, deputeti Enver Hoti dhe anëtari i kryesisë, Fazli Hoxha.

“Nisma Socialdemokrate çdo ditë e më shumë po fuqizohet me kuadro sikurse profesor Gojani.

Bagazhi i profesor Gojanit do ta ndihmojë edhe më shumë Nismën për rritjen dhe zhvillimin e saj si forcë politike në vend, e cila ka filluar të pëlqehet më të madhe nga qytetarët e Kosovës”, ka shkruar Fazli Hoxha në llogarinë e vet në “Facebook”, anëtar i kryesisë së Nismës dhe kryetar i degës së kësaj partie në Gjakovë.