Kërcënohej vazhdimisht nga djali, babai e denoncon në polici

Kërcënohej vazhdimisht nga djali, babai e denoncon në polici

Viktima mashkull ka njoftuar në polici se është kanosur në mënyrë të përsëritur nga djali i tij.

Pas intervistimit dhe me vendim të Prokurorit, i dyshuari në fjalë dërgohet për 48 orë në qendrën e mbajtjes në Prishtinë.