Rolls-Royce paraqet një taksi vetë-fluturuese

Rolls-Royce paraqet një taksi vetë-fluturuese

E-taksi duhet të jetë në gjendje të fluturojë deri në 800 kilometra – me shpejtësi mbi 300 kilometra në orë.

Prototipi do të mundësohet nga gazi dhe energjia elektrike. Por Rolls-Royce gjithashtu punon në një mini-rimorkio te thjesht elektrike. Ata janë të përshtatshëm për qytetet, “por për një fluturim nga Londra në Paris “, ajo ka nevojë për një tjetër makinë.