Google Assistant tani ju ndihmon të planifikoni ditën tuaj

Google Assistant tani ju ndihmon të planifikoni ditën tuaj

Google sapo mund të ju ketë dhënë një arsye për të kontrolluar Google Assistant çdo ditë. Kjo është në sajë të inovacionit të saj të fundit, të quajtur Visual Snapshot, i cili është projektuar për t’ju dhënë një pasqyrë në-pasqyrë të ditës suaj përpara. Duke ju lënë të shqetësoheni për gjëra të tjera.

Ndihmësi i Google është një ndihmës virtual, dhe përgjigja e Google për Alexa të Amazon dhe Siri të Apple. Ndihmësi është një hap nga Google Now dhe ka evoluar masivisht që nga fillimi, në maj 2016. Dhe Google po vazhdon të shtojë veçori të reja

Pa dyshim, Google Assistant është ekskluzivisht për informacionin, çoftë nëse shërbimi ësthë duke u përgjigjur pyetjeve tuaja, duke ju përditësuar në trafikun lokal ose duke mbajtur skeda në emërimet tuaja. Snapshot i ri vizual mbledh të gjitha këto të dhëna në një skedë të lehtë për tu lexuar.

Visual Snapshot, si shtesë e GA do t’ju japë një pamje vizuale të ditës suaj përpara. Në Android, e gjitha që ju duhet të bëni është të shtypni ikonën e re në pjesën e sipërme të të anëes së djathtë të ekranit. Në iOS, Visual Snapshot duhet të shfaqet sapo të hapni Google Assistant.

Kështu, ju do të jeni në gjendje të përfitoni maksimumin nga Visual Snapshot nëse tashmë i përdorni aplikacionet Google për të menaxhuar orarin tuaj të zënë.