Kërcënojnë inspektorët komunal dhe policët

Kërcënojnë inspektorët komunal dhe policët

Dy persona janë arrestuar në Pejë, pasi që të njëjtit kanë kanosur dhe fyer inspektorët komunal dhe zyrtaret policorë.

Pas intervistimit  me vendim të prokurorit  njëri nga të dyshuarit dërgohet në mbajtje, ndërsa, tjetri lirohet në procedurë të rregullt.