Destinacioni i ardhshëm i Era Istrefit

Destinacioni i ardhshëm i Era Istrefit

Era Istrefi e cila shpërtheu me pjesëmarrjen në Kupën e Botës dhe dy këngët ‘Oh God’ ‘Prisoner’ tashmë është duke jetuar suksesin e tyre.

Ajo në instagram tregon se destinacioni i ardhshëm i saj do të jetë qyteti i modës në Itali, Milano.

24 vjeçarja nuk ka bërë të ditur arsyen e udhëtimit të saj në këtë qytet, duke lënë të hapur mundësinë e ndonjë risie të re muzikore.