Delja nisi fluturimin!

Delja nisi fluturimin!

Kjo dele ka përfunduar në një grackë jo fort të zakontë.

Video disi për të qeshur ka shkaktuar zemërim të mbrojtësin e kafshëve. Delja ka mbetur e mbërthyer në një gomë makine të varur dhe sapo përpiqet të largohet, ajo ngrihet në ajër.

Çdo herë që përpiqet të ikë, kafsha hidhet në ajër përpara ose përfundon në tokë.