Gjithçka gati për edicionin e 37-të të seminarit të gjuhës shqipe

Gjithçka gati për edicionin e 37-të të seminarit të gjuhës shqipe

Sot në ora 11.00 fillon punimet edicioni i 37-të i Seminarit të Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare, që organizohet nga Fakultetin e Filologjik i UP, ku pritet të mblidhen qindra studiues të gjuhës shqipe nga mbarë bota.

Në emisionin “Mirëmëngjesi Kosovë” në RTK, Kadire Binaj, sekretare e seminarit, foli për ceremoninë solemne të hapjes dhe qëllimin e kësaj ngjarjeje të madhe shkencore të gjuhës shqipe.

Për më shumë ndiqni videon ne vazhdim: