Martohen Claire Holt dhe Andrew Joblon

Martohen Claire Holt dhe Andrew Joblon

Claire Holt dhe Andrew Joblon janë martuar.

Aktorja 30-vjeçare dhe tashmë burri i saj, e kanë bërë të ditur lajmin të dielën me anë të disa fotografive nga dasma.

Të dy e shpallën fejesën e tyre në dhjetor të vitit 2017.