VIDEO- Nis seminari i 37-të i Gjuhës Shqipe

VIDEO- Nis seminari i 37-të i Gjuhës Shqipe

Filloi punimet edicioni i 37-të i Seminarit të Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare, që organizohet nga Fakulteti Filologjik i UP.

Për më shumë ndiqni ceremoninë e fillimit të Seminarit të Gjuhës, Letërsisë dhe Kulturës Shqiptare: